25. mar, 2018

Sanningens ögonblick

Har du någonsin frågat dig själv, vem du i sanning är? Har du öppnat upp till ditt inre för att höra ditt hjärtas röst, som kommer till dig som en viskning från skapelsens högsta essens av kärlek.

Vi har levt våra liv, livstid efter livstid, tillsynes ovetande om vår egen kraft och gudomlighet som vi bär inom oss. Den har varit väl dold, av glömskans slöjor.

 

Slöjorna har fallit en efter en. En del har vaknat, många är på väg att vakna, några kommer fortsätta sitt liv i illusionen. Inget är fel. Vi väljer bara den upplevelse vi behöver här och nu, för att fortsätta växa.

 

Att vakna till din inre sanning, Vad innebär då det?

 

Det kommer innebära att du behöver göra medvetna val som inte alltid är så enkla att göra. Du behöver stå upp för dig själv och din egen resa. Ta ställning till vad du vill ha i ditt liv. Du måste lära känna dig själv på djupet, för att kunna älska dig själv i sanning och kunna uttrycka din sanna kärlek till alltet. Du måste våga se dig själv med själens ögon. Syna dig själv i sömmarna. Även om det betyder obehag. Möt dig själv på alla plan, i djup Kärlek till vem Du i sanning Är.

Alla har vi fel och brister det är inget nytt under stjärnorna. Men vi kan förändra oss när vi möter rädslorna med öppna ögon utan dömande till varken oss själv eller någon annan. Acceptera inte dig själv som ett offer för omständigheterna. Du är mer värd än så. Vakna nu mina kära medresenärer, till den högsta versionen av dig själv

 

Människor börjar lyssna till sin inre röst. De förstår att något annat än det vi upplevt hittills är annalkande. Något större, en känsla av förväntning av något osynligt som vi kan förnimma. Våra erfarenheter genom alla de liv vi levt, har kodats in i vårt DNA och i vårt undermedvetna för att i denna tid, i detta liv återvända och väckas till liv.

Vi är skaparna av vår egen verklighet.

 

Vi har letat svaren utanför oss själva, och inte förstått att vi hela tiden har haft svaren i vårt hjärta. Nu är det tid att återta det vi har lurats att tro vi inte ägde. Den inre gudomliga kraften som Är Kärlek. När vi accepterat oss själv i kraften av Kärlek, då kan vi återta vår högsta potential av skaparkraft som vi alla bär inom oss. Det finns ingen som då kan stoppa oss från att förverkliga vårt uppdrag. VI kom hit för att ta ner himmelriket till jorden. Det gör vi genom att sprida Kärlekens budskap över jorden. Det börjar med Dig!

 

Den Nya Tiden Är Här. Den Gyllene Tidsålder, där Vi var och en av oss kommer skapa det liv vi vill ha genom att leva från hjärtat, i Kärlek till oss själv och varandra i enhet och samskapande . Dröm stort älskade bröder och systrar <3