29. jan, 2018

Kärlekens röst

Människobarn hör min röst. Från ditt första andetag ska jag bära dig genom livet. Jag är den kraft som ger dig liv. I evigheten är vi sammanbundna, för du är kommen ur min längtan att uppleva extasen av kärlek. Du är en del av denna önskan, som visar sig genom livets alla uttryck. 

Kärlekens röst ekar genom dimensionerna, för att ni återigen ska hitta in till källan av ljus och kärlek i ert inre. Källan som ni en gång var sprungen ur. Ni bär alla på denna gnista av gudomligt ljus. Ingen undantagen.

Det är ert liv, era upplevelser och era val som för er framåt. 

Den stora kraften av fri vilja som ni bär på, har fört er in på en lång tidvis krävande resa. Många liv, många dimensioner  av medvetenhet. Vad är då meningen med alla dessa liv kanske ni frågar er? Varje liv har gett er nya erfarenheter och minnen, som ni bär med er från tid till tid. De finns inkodade i ert DNA och ert undermedvetna, för att i denna tid av er existens, blomma ut och steg för steg väckas till liv. 

Det är Kärlekens röst du hör i ditt hjärta. Om du bara stannar upp och lyssnar ska jag viska i ditt bröst. Jag ska viska allt det du innerst inne vill höra, som ur kärlekens oas är kommen. Jag finns alltid här, redo att vägleda dig genom livet. Du är inte ensam. Tillsammans vandrar vi på vägen tillbaka till Kärlekens Land.

Namaste <3

Kanalisering från Skaparkraftens källa

Genom Heidi